HP Pavilion 3105m

Publicat pe 28 apr. 2011 - 16:56 de Mîrzac Iulian

HP a lansat o noua versiune business a netbook-ului DM1Z deja lansat in SUA, si care va avea acelasi pret atractiv de 449$. Netbook-ul  a fost denumit de companie „mini executive”, asta pentru ca este destinat directorilor ce isi doresc portabilitate la un pret competitiv. HP Pavilion 3105m este in esenta exact la fel ca si configuratie doar ca este rebranduit si are designul putin schimbat.

Are display de 11.6 inci si este dotat cu un procesor AMD E-350 Zacate, procesor cu doua nuclee care ruleaza la 1.6 Ghz si care are incapsulat nucleul grafic Ati HD 6310. Pe langa acestea se gasesc si 2GB RAM, un HDD de 320 GB si o baterie cu 6 celule.

Pe langa designul usor modificat sa se asorteze cu seria Pavilion a lui HP va mai fi livrat si impreuna cu sistemul de operare Windows 7 Professional si un program anti-furt Computrace LoJack.

hp-3105m

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: