Facebook Messenger poate trimite videoclipuri de acum

Publicat pe 15 iun. 2014 - 15:23 de Mîrzac Iulian

facebook_phone5

Persoanele care comunică foarte des prin Facebook Messenger pentru a ține legătura cu amici, familie sau colegi își pot face update la aplicație pentru că mai nou permite trimiterea de videoclipuri. După update pentru a trimite un videoclip nu trebuie decât să apăsați pe butonul în formă de cameră foto și să apăsați pe butonul Send, iar de acolo poți alege dacă vrei fotografie sau videoclip. Materialele se pot înregistra din aplicație direct sau puteți selecta unul deja creat din telefon / tabletă.

Update-ul este valabil și pentru iOS și pentru Android, așa că dacă nu ți l-ai făcut apasă pe sistemul de operare de mai jos pe care-l folosești.

AndroidiOS

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

4 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. Mîrzac Iulian 10/12/2019 at 23:56 - Reply

  Din păcate, dacă Facebook a aplicat alte limitări nu poți face nimic să trimiți prin serviciul lor. Cel mai bine ar fi să utilizezi Wetransfer.com , sau ceva similar.

 2. Dany Danutza 10/12/2019 at 17:48 - Reply

  Vreau sa trimit un video de 9 min pe nesanger și mi spune ca e prea mare

 3. Mîrzac Iulian 26/06/2015 at 09:25 - Reply

  Buna Sabrina,

  Este limitat videoclipul care se trimite. Fie ca este deja facut clipul ori il faci din Messenger.

  Merci

 4. Sabrina 17/06/2015 at 19:14 - Reply

  Am o întrebare . Videoclipul se trimite tot sau doar 10 secunde ?

Postează un comentariu: