Facebook lanseaza un update important pentru aplicatia Android

Publicat pe 14 dec. 2012 - 8:56 de Mîrzac Iulian

Facebook a lansat aseara un nou update Android care s-ar zice ca ofera de doua ori mai multa viteza. De mult timp utilizatorii se plangeau de calitatea aplicatiei pe Android si se pare ca Facebook a luat treaba in serios. Conform companiei News Feed-ul si Timeline-ul se vor incarca mai rapid (am testat si se cunoaste o usoara imbunatatire la timpul de raspuns si viteza de incarcare insa nu mi s-a parut mult imbunatatita), fotografiile se vor deschide la o singura atingere, astfel puteti comenta sau da share mai rapid. Ce ar mai fi nou: update-ul la News Feed se face acum automat si in timp real fara sa fiti nevoiti sa apasati refresh.

E o stire grozava pentru voi daca sunteti fani Facebook si ati evitat aplicatia Facebook pana acum. Merita incercata acum ca ofera un timp de raspuns mai bun.

Directorul de Inginerie Mobila al Facebook, Mike Shaver a declarat:

„E o explozie de terminale Android cu diferite versiuni de sisteme de operare, modificari ale operatorilor de telefonie mobila pe sute de modele, si multe alte lucruri care intra aici in joc”, a zis. „Asta deasemenea inseamna ca este o mare oportunitatea pentru Facebook sa ajunga mai usor la toti utilizatorii orice dispozitiv de conectare ar folosi.

Daca nu ati primit update-ul poti merge direct pe linkul de Google Play.

Update 1:  Pe Samsung Galaxy S Advance nu se cunoaste nici o imbunatatire in performanta, pe HTC ChaCha e putin mai rapid.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: