Sony Action Cam a ajuns in Romania !

Publicat pe 13 dec. 2012 - 18:35 de Mîrzac Iulian

Sony Action Cam

Sony Action Cam este varianta mai ieftina a bine cunoscutei camere de actiune GoPro care cel mai probabil detine o cota uriasa din piata de camere video de actiune. Midland si Contour sunt brandurile care au fost cele mai prezente pe piata noastra si intre timp au mai venit si JVC iar acum Sony cu un competitor demn de luat in seama.

Avantajele lui Sony HDR-AS15 sunt pretul de 1.349 aproximativ, pret care ar putea fi cu cateva milioane mai mic fata de un GoPro 2 echipat, sau versiunea de mijloc GoPro 3 insa Sony HDR-AS15 integreaza si modulul WiFi care se gaseste la GoPro 3 la versiunea black de 1.999 lei . Posibilitatea de a inregistra la 120fps. In rest camera vad ca nu aduce la fel de multe optiuni de filmare/fotografiere si la unghiuri atat de variate ca la GoPro insa este o varianta bunicica daca este sa comparam calitatea materialului video.

Intrati aici pentru mai multe detalii.

Probabil va intrebati ce diferente de calitate a imaginii sunt intre GoPro si Sony Action Cam asa ca puteti vizualiza videoclipul de mai jos:

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. dobre 30/12/2012 at 19:27 - Reply

    Din video mie mi se pare ca sony are o claritate mai buna a imaginii.

Postează un comentariu: