Nokia Lumia 1020 – mostre video

Publicat pe 15 iul. 2013 - 22:47 de Mîrzac Iulian

 Nokia EOS spate

Au aparut de cateva zile si mostre video ale lui Nokia 1020 de data asta imaginile vin de la polonezi, iar canalul de Youtube al respectivului este plin cu videoclipuri facute cu Lumia 1020. Cateva dintre mostre le puteti vedea in lista de mai jos, am selectat cele care mi s-au parut interesante. Calitatea video nu pare cu mult imbunatatita, asta ramane de vazut intr-un test comparativ cum sta exact, insa trebuie sa remarcati ca are capacitatea de a intrece multe din sapunierele de pe piata.

Pretul estimat de mine este situat in jurul valorii de 3.000 lei tinand cont de cei 700$ cu care a fost pus in vanzare la liber in Germania. Veti primi in banii astia pe langa o camera foto performanta cu capacitate de filmare FullHD si sunet de calitate un smartphone Windows Phone 8, cu ecran de 4.5″ AMOLED cu rezolutie 1280 x 768 pixeli, si procesor dual core Qualcomm Snapdragon la 1.5GHz, 2GB RAM si memorie interna de 32 GB expandabila cu un microSD.

Sursa

Test 1 – Macro

Test 2 – Macro

Test 3 – Lumina solara

Test 4 – Filmare foc de tabara

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: