Explorati Instagram prin intermediul site-ului Webbygram

Publicat pe 19 apr. 2012 - 11:36 de Tita Mihai

Toata lumea cred ca a auzit pana acum de celebra aplicatie foto Instagram care a fost cumparata recent de catra cei de la Facebook cu suma de 1 miliard de dolari. Instagram este o aplicatie de photo sharing gratuita care permite utilizatorilor sa faca poze si sa le aplice diverse filtre si efecte iar mai apoi sa le posteze pe diferite retele de socializare. Spre deosebire de Flickr si Picasa, Instagram nu are propriul website unde pot fi vazute pozele postate de ceilalti utilizatori, trebuie sa descarci aplicatia disponibila pentru Android si iPhone si abia apoi puteti vizualiza pozele celorlalti.

Insa daca nu aveti un telefon compatibil sau doriti sa vedeti pozele pe display-ul PC-ului vostru acum exista o solutie, Webbygram, un nou site care iti permite sa vezi cele mai populare poze de pe Instagram din orice browser fara alte aplicatii instalate, dar si pe cele ale celorlalti utilizatori daca va conectati cu datele de pe contul Instagram. Daca vreti sa vedeti cum sta treaba cu Instagram dar nu ati avut ocazia pana acum, acesta este momentul.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: