Youtube simplifică editarea audio a videoclipurilor sale!

Publicat pe 19 apr. 2012 - 13:57 de Boboc Gheorghe

Ca parte a eforturilor sale de a îmbunătăți serviciile și clipurile video, Youtube a decis să pună în aplicare unele îmbunătățiri legat de editarea audio. În afară de o modernizare a interfeței utilizatorului, Youtube a lucrat la caracteristica AudioSwap, care vă permite să adaugați o coloană sonora la materialul tău video.

Suita de editare audio îți oferă posibilitatea de a regla nivelul de amestec al coloanei audio originale și muzică. Poți deasemenea să sa alegi din cele 150.000 de track-uri pentru videoclipul tău. Potrivit blog-ului oficial, aceasta este doar prima dintr-o serie de modificări la software-ul de editare audio. Dacă doriți să vedeți modificările accesați Video Manager > Click pe orice Videoclip de-al tau > Enhancements > Audio. Așteptăm și alte modificări de la Youtube. Ultima despre care am scris, era despre videoclipurile Full HD încărcate pe site.

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

Postează un comentariu: