evoMAG.ro are aplicatie pentru Android

Publicat pe 19 iul. 2011 - 18:45 de Mîrzac Iulian

Ieri evoMAG si-a lansat propria aplicatie pentru telefoane mobile cu sistem de operare Android 1.5 sau pe versiuni mai noi. Acesta pare a fi un raspuns la pasul facut de competitorul sau eMAG care a lansat in primavara aceasta propriul site pentru telefoane mobile.

Aplicatia mobila este destinata clientilor care vor sa se informeze despre produsele magazinului chiar si cand nu sunt in fata calculatorului. Astfel vor avea acces la peste cele 21.000 de produse IT&C oricand au nevoie.

In evoMAG Mobile se vor putea face si comenzi online daca sunteti pe drumuri, utilizand contul creat pe site sau daca nu aveti puteti sa va faceti unul in aplicatie.

Sunt prezente in aplicatie meniul principal cu produse de pe site si functia de cautare care va urmareste peste tot in meniurile aplicatiei, si veti putea bineinteles sa explorati orice categorie pana la pagina de produs unde gasiti si specificatiile acestuia alaturi de pret, disponibilitate si toate informatiile importante privind achizitionarea acestuia.

Aplicatia are deja intre 100-500 de downloadari dupa cum arata site-ul Android Market, ocupa 1.4 Mb si poate fi gasita aici Android Market sau cautand direct pe telefon in aplicatia Android Market.

[nggallery id=67]

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: