Eee Pad Slider primeste upgrade la Android 4.0 ICS

Publicat pe 14 mai 2012 - 18:21 de Tita Mihai

Compania Asus a anuntat ca tablet pc-ul Asus Eee Pad Slider urmeaza sa primeasca upgrade la Android 4.0 Ice Cream Sandwich, insa deocamdata acest upgrade va fi disponibil doar in Statele Unite, urmand ca restul regiunilor sa aiba acces la acest upgrade in viitorul apropiat, Asus nu a mentionat inca o data exacta. Eee Pad Slider are in caz ca ati uitat, un procesor dual core Tegra 2, display LED de 10.1 inci cu rezolutia de 1280 x 800 pixeli si o tastatura fizica de tip QWERTY. Se misca foarte bine am vazut in comparatie cu restul tabletelor lansate odata cu ea.

Printre alte specificatii care merita enumerate se numara memoria RAM de 1 Gb, spatiul de stocare intern de 16/32 Gb care se poate extinde cu ajutorul unui card microSD si camerele foto de 1.2 megapixeli cea de pe fata si 5 megapixeli cea de pe spate. USB-ul lateral este pentru recunoasterea mediilor de stocare sau periferice doar.

 

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: