MobileApps Development Meetup

Publicat pe 13 mai 2012 - 21:07 de Mîrzac Iulian

Tot la Mobile Marketing Conference, pe 10 mai 2012 la Hotel Howard Johnson, a avut loc si a treia editie a MobileApps Development Meetup, eveniment ce a avut loc in paralel cu Mobile Marketing Conference de la jumatatea zilei. M-am gandit ca daca o sa filmez prezentarile vor fi mult mai utile persanelor care nu au fost la eveniment decat daca as fi scris un articol, mai ales daca sunteti din alt oras si chiar nu ati avut cum sa ajungeti. Asa ca mai jos aveti majoritatea prezentarilor integral.

Ionut Balan – Mobzine

Ionut ne-a facut o introducere despre ce ar insemna sa creezi o aplicatie pentru platformele mobile, statistici despre cotele de piata, avantaje si dezavantajele dintre platformele mobile, cum se obtin bani din aplicatiile mobile, etc. Toata prezentarea filmata o veti putea vedea mai jos la calitate buna.

Prezentarea PowerPoint lui Ionut Balan o gasiti aici.

Petru Jucovschi, Developer Evanghelist – Microsoft Romania

Petru a discutat mai mult despre partea de devolpment, ce limbaje de programare se folosesc, unelte si sfaturi pentru intreg procesul de development si testare.

Cristian Băiţă – TransportUrban.ro

Crisitian ne da sfaturi despre intreg procesul de a crea o aplicatie(Do’s and Don’ts, alegerea numelui, monetizare, etc. )


Emil Dăncescu – TransportUrban.ro

Emil ne transmite din experienta in crearea propriei lor aplicatii „TransportUrban” si ne arata si functiile pe care aplicatia le are.

Dan Matei – Developer aplicatii Symbian

Dan a vorbit mult despre experienta personala pe care a avut-o de-a lungul timpului cu dezvoltarea de aplicatii pentru platformele mobile. Ce succes a avut cu aplicatiile sale Symbian, cum i-au venit ideile, cate aplicatii a creat si cate downloadari aut avut le gasiti mai jos.

Cateva Imagini

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: