HTC Desire C dezvaluit de taiwanezi

Publicat pe 15 mai 2012 - 22:27 de Mîrzac Iulian

Zilele trecute au aparut fotografii cu presupusul HTC Desire C, iar azi compania deja a facut oficial modelul low cost cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich. O sa aiba printre altele un touchscreen de 3.5inci cu rezolutie destul de mica 480×320 pixeli iar ca procesor surprinzator sau nu doar 600Mhz si 512MB RAM alaturi de 4GB de memorie de stocare.

Specificatii cam slabe din punctul meu de vedere, dar pana nu-l vedem cum „misca” nu spunem nimic, rezolutia mica a ecranului ar putea fi solutia care le-a permis sa ruleze Android 4.0. Daca memoria interna de stocare nu este indeajuns de mare atunci Dropbox in colaborare cu HTC ofera 25GB memorie de stocare in cloud.

Alte lucruri importante de mentionat legate de configuratia lui HTC Desire C ar fi camera foto de 5 Megapixeli si suportul pentru WiFi si acumulatorul care ar avea o capacitate de 1230mAh.

In Europa ajunge pana la sfarsitul lunii si va costa la liber aproximativ 900-1000 Lei disponibil in culori variate: rosu, alb, negru.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: