Cum stăm cu Social Media în România – Aprilie 2015

Publicat pe 21 apr. 2015 - 8:29 de Mîrzac Iulian

Social-Media-in-Romania-Aprilie-2015A venit și statistica pe luna Aprilie de la Cristian Manafu cu datele din luna Martie 2015 pentru rețelele de socializare cele mai active în România. Luna aceasta a fost introdusă și prima statistică pentru DailyMotion, site-ul de video sharing pe care mai vedem materiale video din când în când. Comparativ cu YouTube statistica DayliMotion pare cât se poate de reală chiar dacă cifrele ar putea fi ușor diferite în cazul în care sursa ar fi fost oficială.

LinkedIn este în creștere constantă, din ce în ce mai mulți profesioniști își creează cont, sper totuși să nu-și piardă valoarea pe viitor. Momentan tot dintr-un experiment de-al lui Cristian, aflăm că un articol publicat în Pulse rețeaua de distribuție de content de pe LinkedIn atrage mai multe vizite decât un share pe Facebook. Titlul articolului este puțin forțat, dar cu siguranță articolele publicate în Pulse primesc o mare atenție.

În rest toate rețelele au creșteri constante de trafic și activitate, comparabil cu anul trecut unele rețele au explodat în trafic.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: