Nu rata ocazia de a dezvolta o afacere la ITprenor 2015!

Publicat pe 21 apr. 2015 - 8:48 de Mîrzac Iulian

Asociația Studenților Economiști din România – ASER pregătește un nou proiect destinat vouă, dezvoltatorilor care doriți să faceți un business din asta. ITprenor este destinat studenților pasionați de domeniul IT. În cadrul acestui proiect vei găsi resursele necesare implementării ideilor care la un moment dat te-ai gândit să le transformi într-o aplicație web sau mobile și să obții ceva vandabil. ITprenor nu se rezumă doar la ajutor în timpul dezvoltării ci te va ajuta cu furnizarea de informații necesare și de actualitate privind înființarea unui startup. Evenimentul se va desfășura în 3 etape.

Proiectul începe pe data de 27 aprilie, ora 17:00, la Connect Hub, cu o conferință pe tema ,,Algoritmul afacerii de succes în domeniul IT” la care vor participa studenți pasionați de IT. Antreprenorii invitați vor vorbi despre ce înseamnă antreprenoriatul în domeniul IT și vor încerca să împărtășească participanților cât mai mult din propria experiență, despre tendințele din ultima perioadă în domeniu, va fi o sesiune de Q&A unde veți putea adresa orice întrebări legate de subiect.

Următoarea etapă se desfășoară  pe 4 Mai. Numită „Incubatorul de aplicații” este prima etapă care contează pentru studenți pentru că aici cei selectați vor putea primi feedback pe ideile lor de aplicații de la specialiști din domeniul IT de la antreprenori, urmând apoi o serie de traininguri pe temele: De ce aplicația mea?, User Experience Design, Securitate în cloud, etapa finalizându-se cu realizarea unui plan tehnic detaliat ce va conține caracteristicile principale ale aplicației.

Etapa finală se numește „BootCamp” și va consta în training-uri și workshop-uri: Lean Startup, Business Model Canvas, Startup Marketing. La final, participanții vor realiza planul de business și vor primi feedback pe acesta. Va urma apoi un training și o simulare pe susținere a unui pitch. Practic în această etapă finală trebuie să fie prezentat planul tehnic, planul de business și prezentată aplicația în fața unui juriu.

Pentru a putea intra în această aventură și pentru beneficia de oportunitățile proiectului, înscrie-te pe www.itprenor.aser.ro până la data de 28 aprilie! Nu rata șansa de a discuta despre ideea ta de aplicație, experiența pe care o vei acumula acum în acest proiect va conta foarte mult în viitorul tău antreprenorial.

Mai multe informații pe www.itprenor.aser.ro sau pe www.facebook.com/itprenor!

ITprenor 2015 - Afis

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: