Cum blochezi expunerea și focalizarea continuă pe iOS

Publicat pe 9 iul. 2015 - 9:39 de Mîrzac Iulian

Blocheaza Focus

Poate vă trebuie și vouă. Eu nu am fost nevoit să folosesc camera foto prea des, pentru că nu folosesc iPad Mini pentru așa ceva decât în cazuri extreme, ori pentru teste. Așadar pe iOS pe ultimele versiuni de iOS pe iPhone sau iPad dacă vrei să filmezi și observi că se schimbă lumina, sau mai util este atunci când sistemul refocalizează constant și devine foarte deranjant, mai ales dacă încerci să faci o secvență clară și continuă.

Cazurile în care vei vedea că se schimbă lumina este evident atunci când treci de la filmare la interior la filmare afară mai ales când este lumină puternică afară. Dacă tranzitezi de la lumină slabă la lumină puternică atunci vei fi forțat să lași dezactivată funcția. Dar cel mai enervant este să refocalizeze.

Cum se blochează focalizarea continuă și expunerea ?

Știi că pentru focalizarea într-un punct apeși odată pe ecran. Pentru blocarea focalizării și expunerii trebuie să ții apăsat pe ecran cam 2 secunde. Funcția merge și pe foto sau timelapse mode nu doar pe video.

După ce ai blocat îți va apărea exact ca în imagine acel semn în partea de sus a ecranului.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: