Top aplicații Android lansate în Iunie 2015

Publicat pe 8 iul. 2015 - 8:52 de Mîrzac Iulian

Iunie nu a dus lipsă nici de lansări pentru aplicații Android. Am strâns câteva aplicații interesante pe care trebuie neapărat să le testați sigur te va prinde una dintre ele.

Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud

Patru aplicații au intrat în Play Store de la Adobe și cuprind funcțiile cele mai importante pentru editarea de fotografii. Photoshop Mix, Color CC, Brush CC and Shape CC te vor ajuta să modifici pozele (corectare, crop, îndreptare), să faci corecturi de culoare, să desenezi, sau în cazul Shape CC îți va permite să creezi grafică vectorială. Toate aplicațiile erau deja lansate pe iOS.

Cel mai important lucru este că toate cele 4 de mai jos sunt gratuite indiferent dacă ai un abonament sau nu la Serviciul Adobe Creative Cloud pentru desktop.

Photoshop Mix | Color CC | Brush CC | Shape CC

Pushbullet

Pushbullet

V-am spus și ieri că a primit update pe iOS. Trebuia să apară și în lista pentru Android. Este o aplicație extraordinar de utilă pentru transferul de fișiere între dispozitive. Aplicația a primit un redesign pentru a fi utilizată mai ușor, și pentru a găsi mai ușor fișierele transferate în trecut.

Este gratuită.

PushBullet

Medium

Medium

În sfârșit o aplicație pentru Medium nativă pentru Android. Pe App Store a fost disponibilă deja de 1 an. Vei putea să scrii articole pe Medium.com, bănuiesc că deja ați întâlnit articole bine scrise de pe această platformă de blogging. Cea mai mare problemă pentru aplicație este că articolul draft este stocat pe telefon. Adică dacă ai început să scrii  pe telefon îl poți publica doar de pe telefon. Nu poți continua pe desktop editarea. Este un neajuns mare care ar fi meritat o așteptare mai lungă, dar asta este, trebuie să ne mulțumim cu aceasta.

Medium

Game on Project

The GameOn Project

Această aplicație te va ajuta să găsești cele mai interesante jocuri pentru Android. Adică vei primi recomandări de jocuri în funcție de cum răspunzi la întrebările pe care aplicația ți le va adresa pentru a-ți crea un profil. Te va întreba vârsta, sexul, și să dai o listă cu 3 jocuri preferate din Android. Apoi vei putea aplica niște filtre precum preț, dacă vrei jocuri single player, sau multi player.
Deci eu sper că o să vă ajute și pe voi la descoperirea de jocuri noi.

The GameOn Project

Intel Remote Keyboard

Intel Remote Keyboard

Avem și o aplicație mai neobișnuită. Vei putea controla cu ajutorul ei PC-ul prin intermediul conexiunii wireless. Trebuie bine-înțeles să instalezi și pe Windows o aplicație prin care să se realizeze conexiunea cu telefonul. Pc-ul ar trebui conectat la router, la fel și telefonul. Vei putea avea pe ecran control prin tastatura, un trackpad virtual dar și niște slidere laterale.

Intel Remote Keyboard

Suita Microsoft Office (WordExcelPowerPoint), Dropbox , ToDoist (Material Design) și IFTTT Do au primit și ele update-uri.

Urmărește tag-ul: Aplicatii Android dacă vrei pe viitor să primești cele mai interesante aplicații lansate sau updatate și înscrie-te la Newsletter în meniul din dreapta.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: