Consola portabila de la Panasonic – Jungle

Publicat pe 8 oct. 2010 - 19:11 de Tita Mihai

Japonezii de la Panasonic au incercat pentru prima data sa intre pe piata consolelor acum treisprezece ani cu consola 3DO dar fara prea mare succes. Acum incearca din nou marea cu degetul cu noua consola portabila numita Jungle.

Panasonic a dezvaluit un site care promoveaza noul produs, si care se pare ca se va axa pe jocurile online.Foarte putine detalii se stiu despre noua jucarie a celor de la Panasonic dar oficialii gigantului japonez spun ca aceasta va avea un display puternic, touch pad, tastatura, va include si Wi-Fi, mai multe detalii urmand sa apara in curand.

Jocul MMO Battlestar Galactica Online va fi disponibil pe Jungle, Panasonic a incheiat un parteneriat cu Machinima pentru crearea Online Underground, un program de stiri din domeniul gaming-ului online.
Ce alte titluri urmeaza sa apara pe Jungle nu se stie deocamdata.

Ramane de vazut daca Panasonic se va putea lua la tranta cu greii din domeniul consolelor portabile, mai ales ca in perioada urmatoare urmeaza sa apara Nintendo 3DS si PSP 2, sau Jungle va avea soarta lui 3DO.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: