Firefox pentru mobil pe Android si Maemo

Publicat pe 10 oct. 2010 - 19:42 de Mîrzac Iulian

Daca esti un utilizator de Firefox pe computer si vroiai neaparat sa-ti sincronizezi linkurile favorite, istoricul, parolele, sau datele trecute in formulare online, cu smartphoneul tau atunci trebuie sa afli despre noul browser de la Mozilla pentru smartphoneuri, Firefox Mobile. Noul browser are functii de baza ale acestor tipuri de telefoane mobile precum pinch-to-zoom ori functia „Awesome Screen” care iti ofera access linkurilor favorite, istoricului, doar atingand de doua ori zona in care introduci siteurile. Pagina de start are deasemenea un design interesant care iti arata ultimile pagini accesate si paginile deschise momentan pe computer.

Firefox Mobile beta 4

Firefox Mobile beta 4 - screenshot

Cel mai impresionant este totusi viteza mai mare cu care Firefox Mobile vine in comparatie cu predecesorii sai. Aceia dintre voi care ati testat Fennec alpha sau versiunea pre-alpha au fost extrem de dezamagiti de viteza foarte mica cu care aplicatia mergea, facand-o aproape inutilizabila. Se spune ca aplicatia ruleaza foarte bine, poate chiar intra in competitie cu browserul integrat in telefon, insa fiind inca in versiune beta Firefox Mobile inca are mici probleme, dar daca sunteti fan Firefox merita sa incercati macar aplicatia.

Daca ati testat aceasta aplicatie lasati-ne un comentariu.

Articolul de pe blogul companiei Mozilla despre Firefox Mobile

Download Firefox Mobile 4 beta pentru Android 2.0+ sau Maemo

https://blog.mozilla.org/blog/2010/10/07/firefox-4-beta-for-android-and-maemo/
Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: