De acum poți comanda Uber din Google Maps!

Publicat pe 9 feb. 2017 - 8:31 de Mîrzac Iulian

Poate că știrea ți se pare familiară. Într-adevăr a mai fost una similară pentru că și până acum puteai face ceva de genul. Diferența era că odată stabilită ruta și apăsai butonul de comandă erai trimis în aplicația Uber. Din acest moment Google Maps îți permite să comanzi o mașină Uber în totalitate prin aplicația Google Maps.

Acolo avea avea loc și stabilirea traseului, și vizualizarea mașinii pe hartă, plata, și contactarea șoferului dacă este nevoie. Iar dacă ești nou utilizator Uber, poți crea un cont în Google Maps și poți comanda o mașină fără a avea aplicația Uber instalată pe telefon. Asta mi se pare chiar bună.

Nu au omis și posibilitatea de a selecta serviciul preferat și de a primi o estimare a costului de transport prin: uberX, UberSELECT și UberChildSeat în București sau Cluj și uberX și UberSKI în Brașov

Probabil în viitor și alte aplicații vor integra API-ul Uber prin care se vor putea conecta la serviciile Uber deci așteptați-vă și la alte surprize.

Ca și până acum dacă nu ai cont Uber primești o cursă gratuită la început (contul creat este legat de cardul tău).

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: