YouTube Go lansată ca variantă beta

Publicat pe 10 feb. 2017 - 8:33 de Mîrzac Iulian

Google a publicat prima versiune a aplicației YouTube Go în Play Store.

Cu ajutorul ei salvezi în memoria telefonului videoclipuri care vrei să le vezi pe drum pentru a putea fi vizualizate offline rezultând într-un consum mult mai redus de date mobile care le poți păstra pentru lucruri mai importante (cum ar fi un Live în Piața Victoriei :P).

Datele pot fi stocate și pe cardul SD dacă ai unul instalat în telefon și poți alege și calitatea videoclipului care va fi salvat precum arată și imaginea de mai sus.

Aplicația nu este cu mult diferită față de aplicația standard YouTube însă vei fi întrebat în schimb dacă vrei să descarci videoclipul în loc să îl vezi.

Basic Quality va fi la rezoluție 144p și Standard Quality la 360p. Rezoluțiile sunt mici, dar aplicația este destinată mai mult zonelor cu conexiuni mobile slabe la Internet.

Vei putea transfera și prin Bluetooth videoclipurile către un alt utilizator însă ca măsură de verificare aplicația trebuie să aibă acces la Internet pentru o verificare de 15kb.

Ținând cont că 360p se vede acceptabil pe ecranele telefoanelor s-ar putea să nu fie așa o mare problemă lipsa opțiunilor 720p sau 1080p.

Nu este disponibil pentru download oriunde în lume însă încercați linkul de mai jos.

Descarcă YouTube Go

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: