Brățara inteligentă Huawei Colour Band A1

Publicat pe 23 aug. 2016 - 8:46 de Mîrzac Iulian

Huawei Colour Band A1

Am primit un nou comunicat de presă de la Huawei. Au lansat o nouă brățară inteligentă cu funcții de bază de monitorizare a pașilor, a distanței parcurse, calculează numărul de calorii arse, însă mi-a atras atenția că are și un senzor de monitorizare a razelor UV.

Dacă nivelul radiațiilor depășește limita critică utilizatorul este avertizat că se expune unui risc major să facă efort fizic în acele condiții.

Pe lângă funcțiile de monitorizare în timp real Huawei Colour Band A1 are și funcții de notificare pentru apeluri, mesaje, email-uri noi, update-uri din rețelele sociale sau memento-uri din calendar, prin vibrații discrete și iluminare LED.

Cadranul este realizat din metal durabil iar brățara se găsește în mai multe variante de culori și texturi pentru a se potrivi pe mai multe stiluri.

Huawei Colour Band A1 este rezistent la apă astfel că poate fi purtat la adâncimi de până la 1 metru timp de cel mult 30 minute, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu trebuie să îl scoată atunci când fac un duș sau când merg prin ploaie.

Bateria integrată, de 70 mAh, și tehnologia Bluetooth 4.2, pentru sincronizarea cu smartphone-ul, le permit utilizatorilor să uite de grija încărcării dispozitivului: A1 poate funcționa fără încărcare timp de aproape o lună.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: