Xiaomi Mi Note 2 – Câteva informații înainte de lansare

Publicat pe 23 aug. 2016 - 8:10 de Mîrzac Iulian

Xiaomi Mi Note 2 b

Câteva noi informații despre Xiaomi Mi Note 2 au apărut în presa online de tehnologie, înainte de evenimentul de lansare care ar trebui să fie în următoarele 2-3 săptămâni.

Xiaomi Mi Note 2 ar trebui să fie următorul flagship al companiei. Acesta a fost dezvăluit în această imagine alături de specificațiile ce urmează să le aibă.

Telefonul pare să aibă un design similar cu Galaxy Note 7. Păcat că nu aduc un design nou aș spune că sunt oarecum în postura de a seta noi trenduri, dar dacă ecranele curbate pe margini sunt la modă.

Folosește un chipset Snapdragon 821, un ecran OLED de 5.5 inch, 6GB RAM și chiar și o versiune cu memorie internă pentru stocarea datelor de 128GB.

Xiaomi Mi Note 2 se așteaptă să aibă un preț de pornire de aproximativ 400$ pentru versiunea cea mai ieftină a telefonului.

Ce știm până acum este că versiunea ieftină va avea ecran plat fără marginile curbate, ecran FullHD (1080p), variantele mai scumpe având ecran curbat, ecran QuadHD și memorie mai mare. Bănuiesc ca vor mai fi și alte diferențe de specificații dar la lansare le vom afla cel mai exact.

Data de lansare pentru Xiaomi Mi Note 2 se zvonește a fi pe 5 Septembrie.

Voi folosiți telefoane chinezești? Luați în considerare achiziția unui telefon de brand chinezesc ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: