A fost confirmat oficial evenimentul de lansare iPhone 7

Publicat pe 30 aug. 2016 - 8:57 de Mîrzac Iulian

Eveniment Apple Septembrie 2016

iPhone 7 și 7 Plus urmează să fie lansat pe 7 Septembrie. Vă dați seama că au pus evenimentul special în ziua de 7 ca totul să fie perfect, în stilul caracteristic Apple. iOS 10 Developer Beta nu cred că va mai primi update-uri până după lansare, pare că a primit și acel ultim update necesar pentru acoperirea unei mari probleme de siguranță.

Cel mai bun upgrade pe care-l pot aduce pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus mai ales că vor renunța la vechiul port audio 3.5 mm ar fi ca telefonul să fie rezistent la apă, dar să nu mai speculăm și să vedem ce vor lansa în ziua respectivă. În locul portului audio 3.5 mm ar trebui să apară un al doilea difuzor. Căștile audio ar putea fi utilizate pe un port Lightning sau prin Bluetooth.

Unele zvonuri spun că vor fi două camere foto pe iPhone 7 Plus, în timp ce iPhone 7 ar putea integra stabilizare optică de imagine. Dimensiunile telefonului s-ar putea să se păstreze forma urmând să primească un upgrade discret.

Bineînțeles că veți primi și voi iOS 10 imediat după eveniment, și dacă aveți iPhone 6/6S vă recomand de pe acum să-l instalați, îl am de la prima varianta Developer Beta.

Dacă veți rata evenimentul vom face și un scurt rezumat al celor comunicate de Apple pe 7 Septembrie.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: