BlackBerry își revine ușor

Publicat pe 3 mai 2016 - 8:41 de Mîrzac Iulian

John Chen

BlackBerry este acea companie asemănătoare cu Nokia care nu mai credeai că își va reveni vreodată. Se pare că sunt semne pozitive și până la finalul acestui an CEO-ul companiei se așteaptă să „facă și bani” așa cum s-a exprimat John Chen. Ultima sa declarația din septembrie 2016 anul trecut a fost că după un an se așteaptă să revină pe plus. Până în luna septembrie nu mai este mult, să vedem.

John a declarat că scăderea vânzărilor de smartphone-uri anunțată în ultima perioadă reprezintă cursul normal din industrie. Telefoanele high-end nu au mai adus foarte multe lucruri noi în plus, în timp ce piața deja este suprasaturată de un număr mare de telefoane bune cumpărate recent.

În același timp competiția de pe piața chineză cu producătorii care au scăzut foarte mult prețurile la telefoane perturbă și mai mult vânzările la nivel internațional. Oferă performanțe înalte la prețuri mult mai mici față de marii producători tradiționali.

Compania are în plan două noi lansări de smartphone-uri. Până acum au lansat câteva modele Android diferite de smartphone-urile de pe piață care au atras mai mult decât mă așteptam, printre care și un model cu tastatura fizică qwerty.

Să vedem ce se mai întâmplă, BlackBerry fiind în continuare un brand cunoscut poate face o diferență așa cum a făcut-o în trecut cu telefoane utile oamenilor de afaceri.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: