Assassin’s Creed: Brotherhood – Preview

Publicat pe 28 aug. 2010 - 14:33 de Tita Mihai

Assassin’s Creed: Brotherhood este un third person action-adventure produs de Ubisoft pentru Pc, PS3 si Xbox 360. Este sequal-ul lui Assassin’s Creed 2 si il va avea ca protagonist principal tot pe Ezio. Este primul joc din serie care va avea componenta multiplayer.

Data lansarii: noiembrie 2010 PS3, Xbox 360 si PC

Poveste:

Jocul este o continuare a povestii din AC2, care urmareaste calatoria lui Ezio Auditore Da Firenze prin orasul italian Roma, acesta incearca sa gaseasca si sa antreneze noi asasini, in incercara de a-l infrunta pe puternicul mercenar Cesare Borgia.

Gameplay:

Povestea jocului incepe imediat dupa evenimentele din Assassin’s Creed 2, Ezio ajunge la Roma unde trebuie sa intemeieze o ghilda de asasini. Fiecare asasin va trebui sa fie recrutat individual, echipat si antrenat pentru a fi trimis in diferite misiuni care vor avea loc pe teritoriul Europei.
AC Brotherhood va fi tot un joc de tip sand-box ca si precedentele doua titluri si mecanica jocului se va baza tot pe miscarile de tip Parkour, vom avea parte din nou de asasinari, lupte cu sabia si corp la corp si ne vom putea pierde din nou in multimi. Pe langa cele 15 ore oferite de campania single-player acum vom avea si parte de componenta multi-player.

Locatii:

Actiunea jocului Assassins Creed Brotherhood se va petrece atat zona rurala cat si in cea citadina a Romei. Asasinii pe care ii recrutam vor putea insa fi trimisi in alte locatii din Europa dar Ezio nu va putea merge acolo.

Caracteristici:

Profita de posibilitati: Intra in pielea lui Ezio, maestru asasin, si ia parte la o aventura de neuitat intr-un oras plin de viata si imprevizibil, Roma.
Condu o ghilda de asasini: Recruteaza si antreneaza tineri asasini, trimite-i in misiuni sau cheama-i in ajutor atunci cand ai nevoie.
Traieste o experienta istorica autentica: Colaboreaza cu personaje adevarate din istorie precum Leonardo da Vinci, Niccolo Machiavelli si Caterina Sforza.
Castiga increderea Romei: Foloseste-te de averea stransa ca sa ajuti un oras in aflat in declin. Convinge locuitorii Romei sa te ajute in calatoria ta si vei avea parte de misiuni bonus.
Descopera arme secrete: Elimina-ti adversari subtil cu ajutorul sagetilor otravite, foloseste de arme si sabii ascunse, ai la dispozitie un aparat de zbor sofisticat si parasute.
Multiplayer memorabil: Alege din din varietatea de personaje pe cel care ti se potriveste, fiecare cu propriile arme si feluri de a ucide. Harti bogate in detalii si o varietate de moduri multiplayer, nu vei lua parte la aceasi lupta de doua ori.

Cerinte Sistem recomandate (neoficiale)

Sistem de operare: Windows XP (32-64 biti) / Windows Vista (32-64 biti) / Windows 7
Procesor: Intel Core 2 Duo E6700 2.6 GHz sau AMD Athlon 64 X2 6000+ sau mai bun
Memorie Ram: 1.5 GB (sau 2 GB RAM in Windows Vista/7)
Hard Disk: 8 Gb
Placa video: GeForce 8800 GT sau ATI Radeon HD 4700 sau mai bune
Placa audio: 5.1 soundcard
DirectX: DirectX 9.0c

[imagebrowser id=23]

Jocul se gaseste de cumparat aici.

Trailer

Story

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: