Incercati Google Realtime Search

Publicat pe 28 aug. 2010 - 16:21 de Mîrzac Iulian

Este timpul sa scoateti Google.ro ca pagina de start. Schimbati-l cu Google Realtime Search noua pagina de la Google care iti permite sa vizualizezi update-uri instant conform cautarilor tale din zona social media precum Twitter sau Facebook si chiar stiri de ultima ora sau articole din bloguri despre o anumita tema. Google Realtime Search iti va permite sa cauti mult mai rapid si vei primi rezultatele direct in pagina ta in timp real.
Poti filtra cautarile utilizand optiunea de a-ti afisa doar stirile si articolele dintr-o anumita perioada de timp sau afisand rezultatele doar dintr-o anumita locatie geografica. Poti vizualiza intreaga conversatie despre un anumit subiect pentru a intelege despre ce se discuta pe acel twitter.

Vizualizeaza acest videoclip pentru a vedea cum functioneaza mai exact.

Intrati pe Google Realtime Search chiar acum pentru a testa noul mod de cautare. Puteti pune pauza acelui flux de stiri pentru a le putea citi si o alta optiune utila este aceea de a putea seta o alarma pentru un anumit flux de informatii primind anunturi pe e-mail.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: