Max Payne 3

Publicat pe 28 aug. 2010 - 12:47 de Tita Mihai

Max Payne 3 este urmatorul titlu din franciza Max Payne care urmeaza sa fie produs de Rockstar Vancouver si publicat de Rockstar Games, acesta este programat sa apara pe PC, Xbox 360 si PlayStation 3. Max Payne 3 este primul din serie care nu este produs de cei de la Remedy Entertainment si nici scris de creatorul seriei Sam Lake.

Max Payne 3

Max Payne 3

Jocul este programat sa apara undeva la inceputul lui 2011, dupa ce a fost amanat de la lansare de 2 ori in 2009 si 2010. Dupa spusele co-fondatorului si presedintelui Rockstar Games, Sam Houser, jocul a fost amanat pentru a beneficia de mai mult timp in faza de productie.
Desi fanii seriei asteptau de mult timp acest joc, se pare ca datorita vanzarilor slabe ale lui  Max Payne 2 si pirateriei, creatorii jocului aveau dubii daca sa mai produca sau nu un nou titlu Max Payne.
Sam Houser declara ca acest joc va fi un nou capitol in viata lui Max, vom vedea un cu totul alt Max Payne, unul mai batran, mai plictisit de viata si mai cinic ca niciodata. Vom vedea ce urmari vor avea evenimentele din Max Payne 2 si vom asista la ultima sansa a lui Payne de a se salva de la pierzanie.
Rockstar a confirmat ca Max Payne va avea si un mod multiplayer,da nu se stie daca va fi co-op, versus, sau alt mod.
Evenimentele din Max Payne 3 vor avea loc in Sao Paulo, Brazilia unde Max lucreaza pentru o companie de securitate privata.

Gameplay:

– sistemul de sanatate se bazeaza pe dependenta lui Max de medicamente
– Payne poate folosi doua arme diferite in acelasi timp
– Max nu va mai putea avea multe arme si munitie asupra lui, va trebuie sa aleaga doar cateva.
– poate folosi inamicii pe post de scut uman
– mediul destructibil
– sistem de cover
– mod multiplayer

<iframe class=”youtube-player” type=”text/html” width=”540″ height=”328″ src=”http://www.youtube.com/embed/O0vnwtwsXWc” frameborder=”0″></iframe>

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: