ARSIS oferă un nou serviciu clienţilor

Publicat pe 12 mart. 2015 - 9:08 de Mîrzac Iulian

ArsisBănuiesc că sunteți familiarizați cu brandul ARSIS, este partener Vodafone încă din 2004, și este cel mai vizibil pe piață dacă ma întrebați pe mine, în mall-uri în piețele principale întâlnești câte un magazin al lor. Sunt 160 de magazin în toată țara. Ce nu știam eu, și probabil nici voi nu știați ARSIS este și furnizor IT&C. Cei 15 ani de experiență în mediul offline în servicii de calitate în magazine au fost înglobați și într-un website lansat anul trecut www.arsis.ro, unde începând de acum vei putea să-ți încarci cartela Vodafone în câțiva pași simpli.

„Introducerea acestui serviciu de top reprezintă o evoluţie firească, în pas cu proiectele de dezvoltare ale ARSIS, dar, înainte de toate, în pas cu nevoile clienţilor companiei”, a declarat Bogdan Dobrescu, director general.

Vei avea la dispoziție două modalități de încărcare a cartelei pre-pay:

  • Credit direct – Cu această opţiune, încărcarea online a cartelei se face imediat, direct, după completarea şi confirmarea numărului de telefon pentru care se face reîncărcarea şi după selectarea valorii de reîncărcare
  • Credit PIN – Alegând această variantă, clientul va primi un cod (PIN) pe care îl poate folosi apelând unul dintre numerele de telefon dedicate acestui serviciu (*144*, 444 – cu selectarea opțiunii de “reîncărcare” sau +40 0722 044 444 – valabil când încărcarea se face de pe un alt telefon, fix sau mobil, decât al beneficiarului; mai multe detalii pe https://www.arsis.ro/incarcare-cartela-vodafone.html )

Arsis - incarcare electronica

Cu ocazia aflării acestei vești mi-am făcut și eu o reîncărcare să testez modul în care decurge procesul de reîncărcare și pe site-ul lor. Pașii de pe prima pagină sunt simplificați la maximum, nu ai nevoie de un cont ci doar de adresa de email pentru confirmarea plății. După ce scrii numărul tă de telefon, alegi valoarea de reîncărcare și notezi adresa de email, vei merge pe o pagină a sistemului de plata PayU unde treci informațiile de pe card. Asta este tot.

Totodată, la rubrica ÎNCĂRCARE, clienţii dispun şi de o pagină numită Ajutor, care cuprinde instrucțiuni privind pașii ce trebuie urmați pentru reîncărcarea online a cartelei.

Serviciul oferit de www.arsis.ro poate fi accesat și de persoanele de alte naționalități, acesta fiind disponibil și în alte opt limbi străine (maghiară, engleză, franceză, spaniolă, italiană, germană, rusă, turcă). De asemenea, moneda în care se afişează și se face plata se poate alege dintre leu (la cursul afișat de BNR în ziua efectuării plății), euro, USD, dar și dintre alte 26 de monede internaționale. Valoarea de reîncărcare este menționată în euro și în lei.

Arsis PayU

Beneficiile încărcării cartelei, online, pe www.arsis.ro:

  • Scurtarea timpului dedicat acestei activități, beneficiarul nemaifiind nevoit să se deplaseze la un magazin de telefonie mobilă.
  • Costuri mai mici de reîncărcare, fără adaos comercial cum ar fi cel practicat de alţi provideri online pentru asemenea servicii sau de către cei care dețin automatele de plăți electronice.
  • Transparență în ceea ce privește valorile de reîncărcare, prețul, valabilitatea, precum și perioada de garanție (cea în care cartela este activă, chiar dacă perioada de valabilitate a creditului acumulat prin încărcare a expirat).
Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: