Aplicația BCR de iOS suportă acum TouchID

Publicat pe 24 sept. 2015 - 8:28 de Mîrzac Iulian

eToken BCR - TouchID

BCR aduce un update aplicației sale de – eToken – prin care din acest moment te vei putea loga în cont tău de internet banking cu ajutorul amprentei (funcția TouchID). Concret, tu vei putea să te autentifici la soluțiile de internet banking și mobile banking BCR prin aplicația eToken folosind opțiunea Touch ID, exclusiv pentru terminalele Apple.

Astfel, clienții nu mai sunt nevoiți să își amintească parolele complicate și își pot accesa conturile, în doar câteva secunde, de pe mobil, într-un mod rapid și sigur.

Telefoanele care suportă această funcționalitate sunt: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2, iPad mini 3.

“BCR continuă să investească în mod susținut în oferirea de servicii de calitate clienților săi, iar îmbunătățirea experienței clienților noștri când accesează serviciile digitale 24 Banking rămâne o preocupare constantă a noastră ca element de bază al strategiei digitale BCR. Introducerea acestei soluții demonstrează, încă o dată, angajamentului nostru de a fi pionieri în oferirea de soluții inovatoare clienților noștri, soluții care transformă experiența pe care clientul o are când interactionează cu banca în una convenabilă, prietenoasă și cu un grad de siguranță deplină”, a declarat Marian Ignat, Director Executiv Digital Banking, BCR.

Instrucțiuni despre cum puteți folosi aplicația eToken cu TouchID găsiți aici: https://www.24banking.ro/ro/Aplicatia-eTokenBCR sau pe acest PDF.

Aplicația eToken

Infografic cu statistici despre utilizarea aplicațiilor BCR

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: