Alte gadgeturi prezentate de LG Romania !

Publicat pe 9 nov. 2013 - 10:10 de Mîrzac Iulian

Nexus 5

LG Nexus 5

Cel mai asteptat smartphone cu Android (din acest segment 4-5″) a fost si el la evenimentul LG de prezentare a mai multor gadgeturi si portabile. Este disponibil in magazine de la 1.999 Lei. Va intra pe stoc si la operatorii de telefonie mobila in curand (saptamana viitoare).

Telefonul mi s-a parut ca ofera o experienta Android la un nou nivel fata de ultimele smartphone-uri pe care le-am avut pe mana. Legat de design Nexus 5 mi-a creat o prima impresie buna: are un invelis din plastic mat catifelat la atingere si aderent, la fel ca pe Nexus 7.

Nexus 5 - Profil

Se simte mai usor decat pare a fi, iar pe spate camera iese 2mm in afara carcasei. Cu toate ca are un ecran de 4.95″ nu se simte prea mare in mana din cauza ca ecranul se termina foarte aproape de marginea carcasei.

Il asteptam cat mai repede pentru review, trebuie sa fie un telefon extraordinar, cum ne-a obisnuit Google pana acum cu seria Nexus.

LG G2

LG G2

Telefonul lansat luna trecuta de compania coreeana a fost un adevarat hit pe piata din Romania. Telefonul se vinde la un pret de 2.399 lei. Mai jos aveti un videoclip cu o demonstratie rapida. Telefonul are un timp de raspuns foarte bun si ofera cateva aplicatii proprietare LG integrate si pe LG G Pad (deschiderea ecranului prin atingerea rapida a ecranului inchis de 2 ori cu degetul – KnockOn, Q Slide etc.). Inovatia de design propusa de LG cu acest model il reprezinta mutarea butonului de aprindere ecran si de volum pe spatele telefonului langa camera foto. A fost mutat acolo pentru ca este locul in care degetul aratator este asezat de obicei pentru a inlesni utilizarea telefonului.

Super configuratia telefonului a atras numarul mare de cumparatori: Snapdragon 800 quad-core la 2.26 GHz, Adreno 330 GPU, 2 GB RAM, 13 MP pentru camera foto, 4G cu viteza maxima de 100 Mbps si 3.000 mAh pentru acumulator.

Este un telefon impresionant cu care LG a reusit sa iasa in evidenta !

LG Pocket

Este o imprimanta portabila extraordinar de simpatica care a ajuns la a doua versiune. Este o imprimanta cat palma de lunga cu care poti printa on-the-go. Din ce am inteles poate printa 15 fotografii la o incarcare. Poti trimite fotografiile wireless prin Bluetooth sau NFC prin intermediul unei aplicatii Android. Imprimanta vine la pachet cu 30 de hartii de printare. Nu foloseste tus/cerneala sau ceva asemanator, se foloseste pentru printare o hartie termica. Pretul de comercializare este de 699 lei.

Televizorul Ultra HD 4K 65LA970V

La eveniment am gasit si televizorul Ultra HD 4K nou lansat de companie. Nu stiu cati ati mai vazut imagini pe un astfel de televizor dar atunci cand veti avea ocazia sa vedeti materiale video de cea mai buna calitate (cum sunt pe televizoarele de prezentare) veti ramane prins acolo, nu veti mai putea clipi, atat de frumos se vede.

V-am facut si un videoclip demonstrativ ca sa vedeti prin monitorul vostru cum se vede, cu toate ca altceva e fata in fata, dar o sa va faca curiosi.

Cum se vad imaginile pe un Ultra HD !

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: