Câteva zvonuri despre iPhone 7 Plus

Publicat pe 4 ian. 2016 - 8:40 de Mîrzac Iulian

iPhone 7 Concept

La mulți ani dragi cititori ITnewz ! Un 2016 plin de bucurii și realizări !

Pe site-urile chinezești, experte în zvonurile legate de iPhone, au apărut câteva informații despre iPhone 7 Plus. Bateria și spațiul de stocare sunt cele despre care se scrie că vor primi îmbunătățiri pe lângă alte lucruri.

Sursele site-ului chinezesc MyDrivers fac parte din lanțul de furnizori. Aceștia spun de ecrane cu dimensiuni similare și pentru noile variante iPhone 7 și iPhone 7 Plus de 4.7 inch și 5.5 inch.

Legat de spațiu de stocare se crede că noile telefoane vor avea disponibile și variante cu 256GB. Acum este de maximum 128GB. Nu este clar dacă Apple va elimina varianta de 16GB, probabil și ei se gândesc dacă să mai introducă variante de 16GB în continuare (eu sper să nu).

Sursele site-ului mai spun și de o baterie mai mare cu 12% de 3.100 mAh la iPhone 7 Plus. La iPhone 7 nu există informații însă cel mai probabil și acolo se va crește cu același procent ca și la varianta mare a lui.

Alte zvonuri vorbesc despre: eliminarea portului audio, probabil aici speculând utilizarea căștilor wireless, rezistența la apă și încărcare wireless.

Deocamdată cam atât. Ca la orice telefon nou, alt design, telefon mai subțire poate, însă adevărul va ieși la iveală doar în momentul lansării care este în Septembrie / Octombrie 2016 :).

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro, scriu articole pe toate temele propuse pe site, dar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadgeturi care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter | +Mîrzac Iulian | Blog

Postează un comentariu: