Samsung Galaxy S7 – câteva noi informații

Publicat pe 5 ian. 2016 - 8:23 de Mîrzac Iulian

Samsung

Astăzi a început CES Las Vegas 2016 însă Samsung nu va lansa acum telefonul ci ca în fiecare an la Mobile World Congress, în Barcelona, se va organiza cel mai probabil un eveniment special Samsung la care va fi anunțat smartphone-ul Galaxy S7.

Compania își dorește să aducă ce a avut mai bun S5 și S6 în viitorul model ce urmează să fie anunțat la MWC 2016. Una din cele mai mari dezamăgiri la S6 a fost lipsa slotului microSD care s-ar putea să fi și generat o ușoară scădere în vânzări pentru S6 comparabil cu S5. Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge vor integra ambele slot microSD care suportă carduri de maximum 200 GB.

Galaxy S7 Edge se zvonește că va avea un ecran de 5.5 inch în timp ce carcasa se va păstra integră, adică nu va oferi posibilitatea de a înlocui bateria, iar bateriile vor fi de capacitate mai mare: 3.000 mAh pentru Galaxy S7 și 3.600 mAh pentru Galaxy S7 Edge.

Telefoanele vor avea o oarecare rezistență la praf și apă. Este neclar dacă se va adopta standardul USB-C care pare a fi adoptat foarte rapid de marii producători de electronice pentru că oferă ce-i drept și multe avantaje utilizatorului cum ar fi viteza și mai mare de transfer, comunicarea simultană pe două direcții (și dinspre device și spre dispozitivul conectat), încărcare prin cablu de putere și mai mare.

S-ar putea ca senzorul de imagine să sufere noi modificări. Se zvonește că se va adopta o rezoluție mai mică de la 16Mp la 12Mp care ar rezulta în pixeli mai mari pentru o imagine, rezultând imagini mai bune în condiții de lumină slabă.

Abia așteptăm evenimentul de lansare din Februarie.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Mirzac Iulian 07/01/2016 at 11:29 - Reply

    Mie drept sa spun nu mi-ar placea 4K. Rezolutie prea mare pentru a distinge ochiul, consum aiurea de energie, putere de calcul in timp ce spatiul de afisare este si prea mic.

  2. Gadgetlab.ro 06/01/2016 at 11:57 - Reply

    Mie unul mi-ar placea sa vad o varianta de Samsung Galaxy S7 cu ecran 4K. Sunt mici sansele, insa de la Samsung ne putem astepta la orice. Eu cred ca Samsung va pune pe noul Galaxy S7 port USB de tip C iar memoria RAM va fi de tip DDR4. Cel mai probabil telefonul va fi echipat cu 4GB RAM. Eu unul abia astept sa apara.

Postează un comentariu: