Ambele noi telefoane OnePlus disponibile fără invitație!

Publicat pe 15 dec. 2015 - 8:53 de Mîrzac Iulian

OnePlus X

Se pare că anul acesta OnePlus a avansat la modul în care a gestionat timpul de livrare a produsului pe piață la cât mai mulți clienți dornici să aibă telefonul. Probabil s-au gândit și ei că anul acesta nu trebuie să limiteze vânzările de Crăciun. Acum o lună și jumătate OnePlus X a fost lansat, în același timp fiind disponibil și OnePlus Two la vânzare deja de mai multe luni.

Așadar în acest moment OnePlus Two îl puteți comanda de pe site-ul oficial începând de acum în orice zi, diferența la OnePlus X constând în faptul că se poate comanda fără invitație doar Marți (Azi). În restul zilelor veți avea nevoie de o invitație, dar care o poți primi în maximum 1-2 săptămâni de la cerere. Prin acest sistem de invitații ei și-au putut face o estimare extraordinar de precisă privind vânzările în comparație cu alți producători care lansează produsele câteodată fără a avea siguranța vânzării unităților deja produse.

Dacă sunteți curioși și de o variantă și mai ieftină decât aceste două telefoane și OnePlus este disponibil fără invitație. Spor la cumpărături!

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro, scriu articole pe toate temele propuse pe site, dar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadgeturi care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter | +Mîrzac Iulian | Blog

Postează un comentariu: