Ambele noi telefoane OnePlus disponibile fără invitație!

Publicat pe 15 dec. 2015 - 8:53 de Mîrzac Iulian

OnePlus X

Se pare că anul acesta OnePlus a avansat la modul în care a gestionat timpul de livrare a produsului pe piață la cât mai mulți clienți dornici să aibă telefonul. Probabil s-au gândit și ei că anul acesta nu trebuie să limiteze vânzările de Crăciun. Acum o lună și jumătate OnePlus X a fost lansat, în același timp fiind disponibil și OnePlus Two la vânzare deja de mai multe luni.

Așadar în acest moment OnePlus Two îl puteți comanda de pe site-ul oficial începând de acum în orice zi, diferența la OnePlus X constând în faptul că se poate comanda fără invitație doar Marți (Azi). În restul zilelor veți avea nevoie de o invitație, dar care o poți primi în maximum 1-2 săptămâni de la cerere. Prin acest sistem de invitații ei și-au putut face o estimare extraordinar de precisă privind vânzările în comparație cu alți producători care lansează produsele câteodată fără a avea siguranța vânzării unităților deja produse.

Dacă sunteți curioși și de o variantă și mai ieftină decât aceste două telefoane și OnePlus este disponibil fără invitație. Spor la cumpărături!

https://mobile.twitter.com/oneplus/status/676401312486047745

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: