Zitec caută studenți pentru internship!

Publicat pe 3 mart. 2015 - 21:12 de Mîrzac Iulian

Zitec Team

Zitec anunță începerea înscrierilor pentru programele de internship pentru 2015. Zitec este una dintre cele mai râvnite companii din București pentru programatori în special. Internship-urile vor fi disponibile pe zonele: Software Embedded, Web Development (PHP, Drupal, Magento) și Online Marketing.

Așadar compania invita studenții la Târgul de Joburi IT&C 2015, ce va avea loc în perioada 5 – 6 martie la Universitatea Politehnică București (UPB), pentru a afla mai multe detalii despre acestea.

În cadrul evenimentului, compania le va oferi celor prezenți ocazia de a face un tur virtual al sediului Zitec, cu ajutorul unor ochelari de realitate virtuală.

În total, Zitec va organiza anul acesta cinci programe de internship, fiecare dintre acestea având durata de 3 luni. Programul Software Embedded va începe chiar de luna aceasta, iar celelalte patru se vor desfășura începând cu data de 1 iulie 2015.

„Ca în fiecare an, suntem în căutare de tineri talentați care să participe în programele noastre de internship și să beneficieze de suportul și îndrumarea unui “mentor” care îi va ajuta să-și dezvolte competențele tehnice specifice într-un cadru structurat de învățare. Participanții vor avea ocazia ulterior să lucreze pe proiecte reale în cadrul companiei”, a spus Florentina Greger, HR Manager Zitec.

Tinerii studenți și absolvenți pot afla mai multe detalii despre programele de internship organizate de Zitec în 2015 și prin intermediul proiectelor Stagii pe Bune și Spring IT, organizate în perioada imediat următoare, dar și online, accesând pagina de cariere Zitec și pagina de Facebook Zitec.

Succes cititorilor studenți care aplică la unul dintre programele de internship!

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: