Youtube transformă toate videoclipurile FullHD incarcate in 3D

Publicat pe 5 apr. 2012 - 22:15 de Boboc Gheorghe
|
Postat în
Fără categorie
1871
Etichete:

Anul trecut, Youtube a lansat un serviciu beta, care permitea utilizatorului să convertească videoclipul din format 2D în 3D cu un singur clic. În timp ce această caracteristică este in stadiu beta, Youtube se simte încrezătoare, și hotărăște sa facă lucrurile pe scară mai mare,astfel, fiecare videoclip de 1080p încărcat pe Youtube va fi automat convertit în 3D.

Dacă doriți să urmariți clipul în 3D, există acum o opțiune de selectare în meniul videoclipului. Vă veți putea vedea fața în 3D, insa asta doar cu ochelari!

Youtube, de asemenea a explicat cum funcționează procesul de conversie în 3D: o parte a procesului de conversie, prelucrează datele pe baza altor videoclipuri originale 3D încărcate de pe Yotube, de asemenea sunt analizate culorile, mișcarea, și alte caracteristici al unui videoclip pentru a estima o a doua imagine pentru fiecare clip 2D. Deși nu este o caracteristică absolut necesară, nu este suprinzător ca Youtube trece în formatul 3D!

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: