YouTube si noua functie de Slow Motion !

Publicat pe 12 iun. 2013 - 22:28 de Mîrzac Iulian

youtube

YouTube a introdus recent o noua optiune pentru editarea videoclipurilor pe langa cele deja existente: crop, taiere, schimbare sunet, stabilizarea imaginii, etc. Este vorba de aplicarea unui efect de incetinire sau Slow Motion cum este cunoscut de fanii filmarilor redate cu incetinitorul.

Asteptam si aceasta optiune de slow motion dupa ce acum doi ani Google achizitionase Green Parrot Pictures o companie irlandeza care crease algoritmuri performante pentru stabilizarea digitala a videoclipurilor si pentru crearea de efecte slow motion prin interpolarea imaginilor existente. Daca sunteti cunoscatori ai incetinirii videoclipurilor atunci stiti ca ele sunt defapt create cu camere video capabile sa filmeze cu o viteza de cel putin 120 fps care ar reusi sa surprinda miscarile sportivilor in timpul actiunii.

Asadar Youtube  ne ofera tuturor posibilitatea sa cream materiale video slow motion de o calitate destul de buna. Poti sa incetinesti un videoclip in procente de la 100% la 50%, 25% sau 12.5%.

Singura limitare este ca videoclipul final sa nu depaseasca 10 minute !

Cum aplici efectul de Slow Motion ?

Am gasit un videoclip in lista noastra de inregistrari publicate pe YouTube cu mai multa actiune ca sa avem de unde sa incetinim :P. Il vom avea in cadru pe Marius Copil pe care l-am surprins la BRD Nastase Tiriac Trophy … cu super-camera lui Nokia Lumia 920 PureView.

1. Din Uploads mergeti la videoclipul dorit si apasati pe sageata de langa butonul Edit.

Youtube Enhancements

 2. Dupa ce s-a deschis panoul de editare apasati pe broasca testoasa de langa Stabilize si dupa asta trebuie doar sa alegeti cat de mult doriti sa incetiniti videoclipul si sa il salvati, fie sub o alta denumire fie peste cel original.

Youtube - Butonul Slow Motion

 

Videoclipul nostru incetinit in Youtube cu Slow Motion

Inainte

Dupa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: