Youtube pentru iOS – disponibil de astăzi în App Store!

Publicat pe 11 sept. 2012 - 13:11 de Boboc Gheorghe

Câteva săptămâni în urmă, Apple a lansat iOS 6 beta4 pentru dezvoltatori, și a fost prima versiune în care aplicația nativă Youtube pentru iOS a dispărut. Apple avea câteva motive pentru a face asta, dintre care expirarea licenței de utilizare, dar și dorința de a nu mai depinde de serviciile oferite de Google. Era logic ca Google să lanseze separat aplicația Youtube, și iată că astăzi, cu o zi înainte de prezentarea noului iPhone și a iOS 6, puteți descărca aplicația din App Store.

Aplicația  oferă mai multe posibilități decât cea nativă, însă nu veți putea deschide prin ea videoclipurile din Safari, este mai mult o aplicație terță. Partea cea mai bună este că acum, aplicația funcționează ceva mai rapid dar și arată mai bine. Aplicația vă permite să căutați și să vizionați video, videoclipuri muzicale oficiale, abonarea la canale. În plus, puteți folosi căutarea vocală și să partajați clipuri video cu prietenii pe retelele sociale, Google+, Twitter, Facebook sau prin e-mail.

Gratuit

Youtube

Aplicația vă permite să căutați și să vizionați video, videoclipuri muzicale oficiale, abonarea la canale. În plus, puteți folosi căutarea vocală și să partajați clipuri video cu prietenii pe retelele sociale, Google+, Twitter, Facebook sau prin e-mail.

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

Postează un comentariu: