Aplicatiile iOS ale Zilei [Aplicatii Gratis]

Publicat pe 12 sept. 2012 - 12:47 de Boboc Gheorghe

Salut ! Astazi a venit ziua noilor aplicatii premium disponibile gratis pentru 1/2 zile, iar dacă vă grăbiți puțin, le puteți avea disponibile pe device-ul vostru iOS. Aveți la dispoziție atât jocuri, cât și câteva aplicații care vă vor fi de real folos.

$0,99 -> Gratuit

Slow Shutter Cam

Aplicația Slow Shutter Cam vă dă posibilitatea să capturați imagini cu o expunere lentă, la fel ca la un DSLR. Real time live preview,Full resolution (see notes below),Innovative ‘Freeze’ control.

 

$0,99 -> Gratuit

Gravity Guy

Gravity Guy este un joc interesant, captivant în care personajul principal este un băiat care sfidează gravitația. Puteți juca peste 30 nivele, în 3 lumi diferite, iar multiplayer-ul funcționează minunat, având posibilitatea să jucați cu până la 4 jucători.

 

$1,99 -> Gratuit

Run Roo Run

Run Roo Run își urmează mama cangur în călătoria în Australia, de la Perth spre Sydney. Aveți la dispoziție peste 420 nivele de joc, în fiecare săptămână fiind disponibile încă 100 de nivele, și vă puteți testa abilitățile la cele 100 nivele extreme!

 

$4,99 -> Gratuit

Sky Beauty

Luptă în stil mare în cele peste 100 nivele, cu o grafică extraordinară. Să-ți manevrezi avionul este destul de ușor, și poți alege din cele peste 5 modele de avioane.

 

$1,99 -> Gratuit

PipeRoll Oil

Potrivește țevile pentru ca petrolul sau apa să ajungă la locul stabilit. Fă-o rapid și colectează stelele pentru mai multe bonusuri. Ai la dispoziție peste 60 nivele, cu 3 nivele de dificultate diferită

 

$2,99 -> Gratuit

GPlayer

GPlayer este o aplicație care vă va ajuta să vizionați video în cele mai populare formate existente: XVID/DIVX AVI, WMV, RMVB, ASF, H264, MKV, TS, M2TS, MP3, WMA, WAV, OGG, FLAC. Puteți adăuga sau elimina subtitrările, schimba culorile. Suportă de asemenea AirPlay!

 

$9,99 -> Gratuit

Tap-Translate

Este singura aplicație oficială și suportată de browser-ul Safari, care permite să traduceți textul direct din browser. Suportă o mulțime de limbi, inclusiv româna.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru situațiile neplăcute. Înainte de a descărca o aplicație, verificați dacă datele de aici, corespund cu cele din App Store.

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

Postează un comentariu: