Yahoo Mail – design upgrade

Publicat pe 8 oct. 2013 - 21:31 de Mîrzac Iulian

Yahoo Mail redesign

Dupa-amiaza aceasta am intrat sa verific contul de Yahoo Mail si ce sa vezi, alte schimbari de design. Ultimele 3 schimbari de design din ultimii 3 ani mi-au placut, fiecare dintre ele aducand viteza de incarcare si simplitate. Daca studiati bine imaginea de mai sus urmeaza trendul marilor site-uri din online care tinde catre un design unificat pentru telefoanele mobile, PC / Laptop si tableta. Interfata grafica se incarca initial cu text langa iconurile din stanga, dar le-am strans ca sa vedeti ce puteti obtine atunci cand chiar aveti nevoie de spatiu.

Emailurile apar grupate acum (threaded) deci daca ati purtat o conversatie prin email mai lunga acum nu trebuie sa iesiti si sa intrati in fiecare ci sa derulati in josul emailului. Au mai aparut niste animatii discrete pentru optiunile care apar deasupra mesajelor de email sau butoanelor din dreapta. Butonul cu 3 linii de sus stanga permite schimbarea paginii de yahoo in care te afli.

Modificari discrete indreptate spre mobile, sunt sigur ca se vede extraordinar pe o tableta acum. Daca contul tau de Yahoo Mail inca are design-ul vechi mai dureaza probabil inca vreo 2 zile pana ajunge la toti utilizatorii din lume.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Bogdan 09/10/2013 at 11:01 - Reply

    Era mult mai util vechiul format cu tab-uri, aveam deschise mai multe mesaje simultan.

Postează un comentariu: