Windroplr impartasirea fisierelor extrem de simpla

Publicat pe 6 nov. 2010 - 0:14 de Mîrzac Iulian

Proiectul WinDroplr a fost abandonat !

Revenim cu o prezentare a unei aplicatii web care lucreaza impreuna cu o aplicatie desktop which i personally think it’s fucking awsome ! Este o aplicatie foarte asemanatoare cu Droplr, aplicatie creata pentru MacOS. Modul de lucru este extrem de simplu si veti putea vedea o demonstratie in clipul de mai jos. Mutati fisierele deasupra unui buton semi-transparent care il veti putea aseza dumneavoastra oriunde doriti pe ecran.

Dupa ce fisierele s-au trimis catre server va aparea un mesaj mic in system tray, iar de aici nu trebuie decat sa apasati pe mesaj pentru ca linkul catre fisiere sa fie copiat in clipboard si apoi sa il trimiteti prin e-mail, messenger, facebook sau tweeter. Atat de simplu e.

Windroplr foloseste pentru logare contul de Twitter, deci acesta ar putea fi un incovenient pentru cine nu are, si inca o chestiuta, trebuie sa aveti instalat . NET 4.0 pachet de fisiere necesar pentru a rula aplicatia. In orice caz trecand de aceste mici bariere Windroplr va fi extrem de folositoare celor care sunt nevoiti sa trimite foarte des fisiere, pentru ca reduce numarul de pasi pentru a efectua o trimitere.

Fisierele la trimitere vor fi automat arhivate ca .zip (eu cand am trimis un fisier .doc nu a fost arhivat). Butonul de drag and drop semi-transparent poate fi activat si dezactivat dand un click pe iconul din system tray al aplicatiei.

Pe cealalta parte, primitorul va fi directionat catre o pagina minimalista cu o lista a fisierelor cu un buton de download deasupra. Limita de stocare nu se cunoaste deocamdata.

Si o alta optiune foarte importanta integrata in acest program este si posibilitatea de a trimite un screenshot instant dupa ce ati selectat zona de pe ecran transand cu mouse-ul un chenar pe ecran.

Windroplr este gratuit si functioneaza pe sistemele Windows de la XP in sus.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: