Licență Windows 10 cu 60 lei!

Publicat pe 22 ian. 2019 - 9:22 de Mîrzac Iulian
Windows 10

Astăzi am să îți arăt cum îți poți cumpăra o licență de Windows 10 OEM cu doar 60 de lei de care te vei bucura la fiecare reinstalare și la fiecare update de Windows anunțat de Microsoft ori atunci când întâmpini probleme cu PC-ul și vei putea apela și la suportul tehnic Microsoft.

De ce 60 de lei ? Pentru că sunt site-uri care vând aceste licențe cu prețul acesta, așadar de ce să nu profiți și tu.

Te vor scăpa de grijile și problemele pe care o versiune piratată de Windows le poate aduce.

Nu știu cât de utilă / recomandată este metoda pentru companii însă pentru utilizatorii casnici se potrivește de minune. De ce ? Pentru că este de pe „piața gri” :). Adică sunt licențe vândute de diferite „personaje” care nu știi cum a obținut respectivele licențe, iar la un moment dat poate nu va mai funcționa.

Ce sunt licențele OEM?

Sunt licențe care le vei putea instala de câte ori vei dori însă doar pe același calculator. Sunt licențele acelea care în mod normal vin livrate odată cu calculatorul sau laptopul. Odată folosită seria pe un sistem nu o vei mai putea activa pe altul.

Ce ai nevoie înainte să începi? Un card pentru plata online a licenței și un stick USB de 8GB pe care vei pune kit-ul oficial de instalare Windows 10.

1. Cumpără licența de Windows

Au apărut de ceva vreme site-uri care vând această licență la un preț foarte mic. Eu am cumpărat-o de pe URCDKey.com. Trebuie să cauți licența Windows 10 OEM Global (sau să dai click :P).

Adaugă produsul în coș și plătește licența cu cardul. Vezi că în funcție de metoda de plată se mai poate adăuga la valoare o taxă. Folosește metoda care nu crește prețul final.

După achiziție preia codul serial din contul nou creat pe acel site.

2. Creează un stick-ul Bootabil

Cred că asta este partea care sperie pe cei mai mulți dintre voi deși este cea mai simplă. Microsoft a făcut o aplicație care îți va pregăti automat stick-ul.

Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația de pe acest link. Apoi să o rulezi, să alegi că vrei să faci un stick bootabil nu un DVD, să alegi stick-ul din listă apoi să lași programul să descarce Windows și să pregătească stick-ul USB pentru bootare.

3. Instalează Windows-ul

Odată ce ai reușit să bootezi stick-ul creat cu ultima versiune a sistemului de operare vei urma pașii obișnuiți în care alegi hard-disk-ul pe care instalezi Windows, alegi versiunea de Windows și într-unul dintre pași îți va cere să introduci codul de Windows 10 pe care l-ai obținut pe site-ul URCDkey.com.

Felicitări! Acum ai un Windows cu licență și poate cel mai important nu vei mai avea grija scurgerilor de informații sau de viruși ascunși în sistemul de operare și vei putea descărca cea mai nouă versiune de Windows.

Folosesc deja de 3 luni o astfel de licență cumpărată de pe acest site și venise timpul să-ți recomand și ție.

Ce părere ai despre astfel de licențe ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

3 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. Iulian 27/02/2020 at 00:02 - Reply

  De pe storygram.ro de aici am luat la 60 lei cu factura si garantie,recomand.

 2. Marius 29/01/2019 at 22:35 - Reply

  Eu folosesc una de 4E https://mariuscucu.ro/licente-de-windows-10-la-4e/ Isi face treaba, cred ca e pe acelasi principiu, la fel de „originala” :)

  • Mîrzac Iulian 30/01/2019 at 07:20 -

   Salut :) bine că sunt exemple că funcționează. Ia să văd de unde ai luat 😁.

Postează un comentariu: