Vrei sa fii beta tester pentru Microsoft FLIGHT?

Publicat pe 14 dec. 2011 - 18:51 de Mîrzac Iulian

Microsoft Flight Simulator a fost pana in anul 2009 cea mai longeviva franciza de jocuri din istoria industriei de gaming. Decizia de a stopa lansarea unor noi versiuni a dezamagit multi fani de simulatoare de zbor. In mod surprinzator insa, Microsoft a auzit vocea fanilor si a inceput un nou proiect denumit simplu Microsoft Flight.

Flight nu are o data de lansare, dar dezvoltarea jocului a avansat indeajuns de mult pentru a oferi testerilor oportunitatea de a descoperi dintre cele mai grele buguri din joc. Pilotii virtuali din toata lumea care vor sa experimenteze noul joc se pot inscrie pe lista de testeri care ar putea primi varianta beta, proiect care va incepe in luna Ianuarie.

Ce aveti nevoie pentru inscrierea in lista este un cont Windows Live (daca ai SkyDrive, Hotmail sau la alte servicii e bun), si de acolo ramane sa va introduceti datele in formular si sa asteptati sa fiti contactat. Microsoft nu a declarat cati testeri vor fi aprobati in proiect.

Cei care stiu jocurile Microsoft Flight Simulator se asteapta ca acest nou titlu sa fie si mai interactiv, cu grafica si mai detaliata decat in Flight Simulator X si cu o simulare mult mai reala.

Proiectul este deschis bineinteles si pentru Romania, asa ca grabiti-va sa ocupati locurile ! Sunt sigur ca se va tine cont de reputatia romanilor de ITisti si gameri si in acelasi timp speram sa ignore partile noatre proaste.

Vor exista bineinteles multe reguli, nu aveti voie sa salvati, stocati, inregistrati, sau sa spuneti nimic despre joc nici in timpul nici dupa terminarea proiectului. Asa ca daca reusiti sa intrati aveti grija ! Eu m-am inscris !

Microsoft Flight

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: