Vodafone lansează #Firsts și în România !

Publicat pe 18 mai 2014 - 20:19 de Mîrzac Iulian

Adrian Hadean - Vodafone FirstsCampania Internațională Vodafone #Firsts invită oamenii din întreaga lume să încerce noi lucruri extraordinare pentru prima dată în viață. Reprezentantul oficial din România este Adrian Hădean (blogger culinar și bucătar) va face turul culinar al României și prima lui aplicație de smartphone cu ajutorul Vodafone România. Campania este derulată în 10 țări din lume și site-ul oficial poate fi vizitat pe Firsts.com.

Visul lui Adrian Hădean era să poată explora România pentru a descoperi cele mai savuroase rețete specifice fiecărei zone a României. Adrian va porni din luna Iunie în călătoria sa și va transmite prin rețelele de socializare rețetele și poveștile strânse pe parcursul traseului său. Rețetele vor fi cuprinse și în aplicația mobilă cu numele „Taste of Romania”.

“Suntem bucurosi sa anuntam prima initiativa locala din cadrul programului Vodafone Firsts. Astfel, vom sustine calatoria lui Adrian Hadean prin Romania culinara si vom descoperi, alaturi de el, cu ajutorul tehnologiei mobile. cele mai interesante si savuroase mancaruri autohtone. Gustul Romaniei va fi ‘redat’,     intr-o aplicatie mobila numita ‘Taste of Romania’, care va putea fi descarcata gratuit de toti utilizatorii. Tot astazi anuntam si lansarea competitiei globale “Pitch your First” prin care romanii cu idei ambitioase sunt invitati sa isi impartaseasca visul pe www.firsts.com”, a declarat Laura Barbu, Brand & Marketing Communication, Vodafone Romania.

Românii care vor să-și îndeplinească visul, dar au idei ambițioase pot să se înscrie pe site-ul www.firsts.com, in perioada 14 mai – 15 august, prin completarea unui formular online.

Ulterior, un juriu independent va alege 10 finaliști din fiecare țară, iar în ultima fază a concursului, cele 10 proiecte selectate vor fi supuse votului public în fiecare țară în parte.

Vodafone Lifies

Special pentru a promova concursul “Pitch your first”, Vodafone proiectează  filmul “Lifies” în spații publice din mai multe țări, inclusiv România. Și romanii vor putea viziona filmul Lifies care va fi proiectat pe clădirea Teatrului National din capitală, sâmbătă, 17 mai, începând cu ora 21:00. Printre altele, filmul reflectă și experiența unui copil român, în vârstă de 6 ani, care călărește pentru prima oara un cal.

Sustinatorii - Vodafone Firsts

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: