Microsoft Office atinge 27 Milioane de downloadări pe iOS

Publicat pe 19 mai 2014 - 21:56 de Mîrzac Iulian

iPad Office

Aplicațiile disponibile în mod obișnuit în pachetul Office după cum bine știți cei care aveți un iPad au fost lansate luna trecută. Astăzi se anunță un nou prag de 27 milioane de downloadări a aplicațiilor disponibile în App Store (după 46 de zile de la lansare). Word, Excel și PowerPoint sunt aplicațiile pe care le poți folosi la un nivel mai avansat existând și o versiune pentru Outlook însă doar pagina web integrată într-o aplicație pentru iPad.

Numărul de descărcări este mare însă cred că și numărul dezinstalărilor au fost destul de mari și ele. Nu cred că sunt singurul care a văzut că nu îi sunt de prea mult folos aplicațiile pentru că nu poți decât să vizualizezi documente nu poți să și editezi sau să creezi noi documente. Abonamentul anual este de 99$ sau 9.9$ lunar dacă preferi.

Nu mă înțelegeți greșit am plătit pentru o aplicație dacă mi-a fost utilă dar deja există aplicații similare gratuite produse de Apple pentru calcul tabelar sau prezentări ori editare text și pentru editare pe iPad este mai mult decât deajuns. Știu că ți se oferă spațiu în Cloud la Microsoft și poți utiliza toate acele aplicații, dar tot nu cred că sunt avantajați o bună parte dintre utilizatorii de iPad, și eu cred că or să folosească ori ce au disponibil de la Apple ori alte variante mai accesibile.

Sunt curios totuși dacă voi utilizați aplicațiile Office pe iPad sau ce altă aplicație pentru editare text, calcul tabelar folosiți ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: