„Vine” dispare, iar dezvoltatorii lui lansează Hype

Publicat pe 3 nov. 2016 - 8:31 de Mîrzac Iulian

hype

Twitter a anunțat în mod surprinzător că va închide în curând serviciul de video sharing Vine. Era oarecum popular în SUA, erau utilizatori cu milioane de urmăritori. Dar pentru că nu au găsit o modalitate prin care să aibă și venituri din acest serviciu au ajuns la această concluzie, că mai bine îl opresc.Dacă vă amintiți Vine a fost preluat de Twitter de la dezvoltatori în Octombrie 2012 chiar înainte de lansarea oficială.

Imediat după ce Twitter a anunțat că vor opri Vine, coincidență sau nu, dezvoltatorii Vine au anunțat Hype. Un serviciu diferit de Vine, care îți permite să faci live streaming și care vrea să se diferențieze de Periscope sau Meerkat prin câteva funcții noi.

Vei putea face transmisii live cu telefonul ca și pe celelalte servicii însă pe lângă asta vei putea să adaugi conținut multimedia din telefon peste transmisiunea live. Adică poți adăuga imagini, videoclipuri, gif-uri și să le încorporezi în live stream.

Asta adaugă un nou nivel de complexitate la live stream, plus că toate astea le vei face în timpul transmisiunii de pe același telefon, deci poate și puțin peste mână pentru că vei butona în timp ce ei se uită la tine live, însă utilizatorii de Persiscope asta au cerut de-a lungul timpului, să poți adăuga conținut extra pe lângă filmarea live.

Vei putea chiar să adaugi și muzică din iTunes care ai descărcat-o, emoji-uri, tematici pe fundalul transmisiunii. Ideea de bază este că tot acel spațiu de pe ecran să fie complet personalizat, poți adăuga multe tipuri de elemente grafice, poți face poll-uri, etc.

Acum puteți descărca deocamdată doar pentru App Store au anunțat că în curând va fi și pentru Android disponibilă.

P.S. vedeți că-s două aplicații Hype în App Store să nu o instalați pe cea greșită.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Mîrzac Iulian 03/11/2016 at 14:14 - Reply

    Eu nu sunt convins, dar e un domeniu foarte dinamic, asa ca indiferent care va avea succes peste 1-2 ani lucrurile iarasi se vor schimba.

  2. Bitu Mihai 03/11/2016 at 13:59 - Reply

    Hype o sa fie un adevarat succes. Va oferi sansa streamerilor sa personalizeze transmisiunea, lucru care va conta extrem de mult chiar si pentru cei mai experimentati care probabil vor migra la aceasta platforma…

Postează un comentariu: