Before the Flood – ne reamintește despre pericolul încălzirii globale și efectele ireversibile

Publicat pe 7 nov. 2016 - 7:31 de Mîrzac Iulian

Before the Flood (Înainte de potop) – este un film documentar care l-am văzut în weekend. Este produs de Leonardo DiCaprio, este disponibil pentru vizionare gratuit pe YouTube.

Nu a fost cel mai bun documentar legat despre acest subiect, dar este ok și ne reamintește constant ce pericol există. Ne indică la final și ce măsuri poate lua fiecare individ care să ajute la o schimbare în bine.

De ce nu se accelerează lucrurile în direcția bună ? Sunt multe piedici cunoscute cum ar fi: marile corporații care fac profit din combustibilii fosili, sunt influențați oameni politici care opresc orice mișcare în direcția bună (cum ar fi taxarea surselor care emit CO2). O altă problemă ar fi și costurile ridicate pentru implementarea noilor tehnologii care obțin energie din resurse regenerabile.

Un alt film bun este HOME.

Tehnologia va fi unul dintre cei mai importanți piloni în schimbarea care se face treptat de la energie obținută prin arderea de combustibili fosili, la energie regenerabilă.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: