Cum oprești Autoplay pe YouTube iOS, Android și Desktop?

Publicat pe 2 nov. 2016 - 8:02 de Mîrzac Iulian

youtube-autoplay

De acum un an sau doi Facebook și YouTube au o funcție de autoplay integrată care permite aplicațiilor iOS și Android ori site-ului dacă vorbim de varianta desktop să ruleze automat videoclipurile. În anumite momente este foarte utilă funcția, dar sunt și cazuri în care nu vrei să îți pornească automat un videoclip.

Poate rulezi videoclipul la o prezentare la un eveniment, poate pe mobil nu vrei să consumi trafic pe videoclipuri pe care nici măcar nu vrei să le vezi și așa mai departe. Motive se găsesc.

Cum poți opri autoplay pe YouTube ?

Să oprești rularea automată a videoclipurilor este simplă însă nu se sincronizează pe toate dispozitivele, așa că trebuie să faci asta pe fiecare loc în care accesezi YouTube.

Pe Desktop trebuie să miști sliderul subliniat în imagine, mai jos.

youtube-desktop

Pe mobil este și acolo simplu, în timp ce rulezi un videoclip îți apare butonul de mai jos. Trebuie dezactivat pentru a nu mai porni automat videoclipuri.

youtube-autoplay

Pe alte dispozitive setarea s-ar putea să lipsească. De exemplu dacă ne referim la aplicațiile de televizor: fie Chromecast fie aplicații dedicate YouTube pentru TV va trebuie să căutați în setări funcția Autoplay, de regulă nu apare tot în pagina unde și vezi un videoclip, chiar dacă este similară aplicația pe care o rulezi, deoarece dezvoltatorul mai scoate din funcții pentru televizor.

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: