ViewSonic anunta VSD 220 – Tableta, AIO PC sau monitor Android ?

Publicat pe 14 sept. 2012 - 11:23 de Tita Mihai

ViewSonic a anuntat lansarea PC-ului all-in-one cu Android VSD220, acesta are un display de 22 inci cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli si un procesor dual core OMAP 4, facand din acesta mai degraba o tableta uriasa decat PC. VSD220 ruleaza sistemul de operare Android 4.0 ICS cu certificare completa Google. ” VSD220 este perfect pentru consumatorii care vor sa navigheze pe internet, sa socializeze sau sa se bucure de minunata lume a aplicatiilor Android ” spune Mark Lufkin de la ViewSonic Europa.

Compania nu a dat prea multe detalii despre specificatiile acestui device insa se pare ca sta bine la partea de conectivitate, are microHDMI, 3 x USB, microSD, Wi-Fi, Ethernet, Bluetooth precum si o camera de 1.3 megapixeli si speakere  SRS. Avand in vedere ca Android ICS suporta mai multe tipuri de periferice, puteti sa ii adaugati un mouse si o tastatura si sa aveti un PC cu OS mobil. Partea buna este ca costa mai putin decat un smartphone mai serios – 359 £. Pe la jumatatea lui octombrie va fi disponibil, speram ca pana atunci sa aflam mai multe configuratia lui VSD220.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: