Printre primele fotografii facute cu iPhone 5 !

Publicat pe 13 sept. 2012 - 15:21 de Mîrzac Iulian

Deja lansarea iPhone 5 a trecut insa apar multe intrebari in detaliu despre cum functioneaza telefonul, ce procesor are si mai ales ce calitate au fotografiile facute cu iPhone 5. Camera din ce ne-au aratat ieri cei de la Apple este foarte asemanatoare adica scoate imaginile la aceeasi rezolutie 3264×2448 avand un senzor de 8 Megapixeli insa acum senzorul foto este B.S.I. (back side illuminated), filmarea are stabilizare de imagine.

Nici una dintre imagini nu este facuta noaptea sau in conditii proaste de lumina care ne-ar fi permis sa ne dam seama mult mai bine despre performanta camerei foto. Pentru moment aceste fotografii sunt singurele care le avem, nu sunt rele deloc, ba chiar sunt de calitate destul de ridicata pentru un telefon mobil, daca le deschideti la marime 100% fara zoom apasand in coltul din dreapta sus veti observa cum arata indeaproape.

Nokia Lumia 920, Galaxy S3 si HTC One X sunt principalii competitori la categoria camera foto vom vedea ce diferente sunt.

Ce parere aveti de fotografii ?

P.S. va zic inca odata: in coltul din dreapta sus apasati pe rotita si puteti alege sa vedeti fotografiile la rezolutia originala sau sa le downloadati.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: