Aplicatiile iOS ale Zilei [Aplicatii Gratis]

Publicat pe 14 sept. 2012 - 15:02 de Boboc Gheorghe

A venit ziua in care va primit doza de aplicatii premium gratuite. Astazi avem niste nume tari. Blade of Darkness celor care sunteti cu jocurile 3D veti avea ce face weekendul asta, Angry Business Man e un alt joc in genul Temple Run care o sa va tina in priza si e foarte addictive, te va face sa iti doresti sa ajungi mai departe dupa fiecare tura.

$1,99 -> Gratuit

Blade of Darkness

Un joc foarte interesant pentru cei interesați de lupte și 3DRPG-uri. Vă va atrage atenția imediat. Aveți la dispoziție o lume 3D, o mulțime de arme, 70 de tipuri de monștri, o arenă unde vă puteți provoca prietenul, și multe altele!

 

$1,99 -> Gratuit

Cubox

Acest joc este un puzzle al minții, unde va trebui să-ți folosești creierul la maxim. Trebuie să termini nivelul cu cât mai puține mișcări posibile, în cele 50 nivele.

 

$6,79 -> Gratuit

Angry Business Man

Un joc foarte interesant unde va trebui să controlezi omul înfuriat, să-l conduci peste obstacole, dar acest lucru va fi dificil, având în vedere că el aleargă!

 

$1,59 -> Gratuit

Penguin Wings 2

Zboară cu pinguinul tău prin Antarctica, Mars, Sahara, și New York. Treci prin cele 80 nivele distractive, colectează monezile și fă-ți pinguinul mai rapid, sau cumpără-ți altul. De asemenea poți să-ți îmbraci pinguinii așa cum dorești tu!

 

$1,99 -> Gratuit

Battery Pro

Cu această aplicație veți putea monitoriza starea bateriei device-ului dumneavoastră. Indică cât timp mai aveți disponibil pentru stand by, 3G, 2G, Wi-Fi!

 

$1,99 -> Gratuit

Jump Out!™

Puteți juca în peste 140 nivele foarte interesante care vă vor capta, grafică perfectă cu  o interfață intuitivă. Trebuie să te ferești de capcane și să ajungi la țintă!

 

$2,79 -> Gratuit

King of Opera

E un joc foarte captivant dar și interesant pentru iubitorii de muzică și cei care iubesc să se distreze în gălăgie. Trebuie să devii Regele Operei.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru situațiile neplăcute. Înainte de a descărca o aplicație, verificați dacă datele de aici, corespund cu cele din App Store.

 

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

Postează un comentariu: