Samsung 3D ar putea veni pana la sfarsitul anului (zvon)

Publicat pe 22 iul. 2011 - 17:30 de Mîrzac Iulian

Lupta pentru podiumul telefoanelor mobile 3D devine din ce in ce mai interesanta. Inceputul a fost dat de Sharp anul trecut in Japonia, anul acesta LG a continuat cu lansarea Optimus 3D, iar HTC cu EVO 3D. Acum raman ceilalti producatori care nu au lansat inca un smartphone cu capacitate 3D iar Samsung da semne ca ar fi printre acestia.

Modelul despre care este vorba se asteapta sa fie lansat pana la finalul acestui an, surse din Korea spunand ca este vorba de continuarea seriei de succes Galaxy. Inainte sa ne dam cu parerea ce configuratie ar putea avea este foarte probabil ca versiunea 3D sa fie o copie a lui Galaxy SII doar ca va avea si functia 3D, pentru fotografiere si vizualizare de materiale multimedia 3D.

Asemenea lui Samsung Glaxy SII acesta ar avea tot un procesor dual-core 1.2Ghz Exynos, si un ecran de 4.3 inci. Doua camere de 8 Megapixeli cu auto-focus ar asigura obtinerea materialelor 3D. Posibilitatea de a te conecta la un ecran mai mare prin HDMI nu va lipsi, si bineinteles cu tot cu efect 3D daca acesta suporta tehnologia.

Conform acelorasi surse Samsung Glaxy 3D va fi distribuit impreuna cu Android Gingerbread. Va trebui sa asteptam sa vedem ce inovatii legate de protectia ecranului 3D se vor aduce.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: